NHCO Nutrition L Intexyl
  NHCO Nutrition L Intexyl
  25,9 € € 95,93 / 100g
  Etui van 2 x 28 vegecaps
  • Op voorraad
   Verzending binnen 24 u
  • Levering : gratis

  Platte buik - Spijsvertering L Intexyl NHCO NUTRITION :

  L-Glutamine - Zinc HBI 500 - LactoB 95:5
  Omschrijving

  Beschrijving NHCO NUTRITION L INTEXYL

  L-INTEXYL van laboratoria NHCO bestaat uit 2 capsules van verschillende kleuren om 's morgens en 's avonds in te nemen.

  - De groene capsule voor 's ochtend is een combinatie van extracten van erkende planten met een semi-essentieel aminozuur, L-Glutamine en zink in de vorm van bisglycinaat. Het D-Spasm-460™ complex bevat een combinatie van venkel, pepermunt en kamille.

  - De witte capsule voor 's avonds bestaat uit verschillende stammen van lactobacillen en bifidobacteriën. Deze verschillende soorten, hun aandeel en hun hoeveelheid zijn zorgvuldig gekozen. Ze zijn ingekapseld in DR-Caps™, een nieuwe generatie capsules die de bescherming tegen zure omgevingen (vooral de maag) bevorderen en geleidelijk hun inhoud vrijgeven in de darm voor een geoptimaliseerd effect.
  Gebruikersadvies
  Dosering
  Neem 2 groene capsules, de 1e week in de ochtend bij zonsopgang en 2 witte capsules in de avond bij het slapen gaan, per dag.
  De andere weken neem je 's ochtends 1 groene capsule en 's avonds 1 witte capsule voor het slapen gaan.


  Conservering
  Koel, droog, donker en vorstvrij bewaren.

  Waarschuwing
  De dagelijks aangegeven dosis niet overschrijden.
  Te gebruiken als onderdeel van een gezonde levensstijl en niet als vervanging van een gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon.
  Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  Alleen voor volwassenen. Gebruik afgeraden tijdens zwangerschap en borstvoeding.

  Samenstelling

  Voedingssupplement

  Voedingsbestanddelen per 2 capsules per dag
  Zink 7 mg (70 % VNR)
  L-GLUTAMINE 0,3 g

  Ingrediënten :
  Groene capsules GreenCaps™: L-glutamine, pepermuntblad-extract (Mentha piperita L.), kamillebloemextract (Matricaria chamomilla L.), venkel-extract (Foeniculum vulgare), kurkumine geëxtraheerd uit de wortels van de kurkuma (Curcuma longa), Zinkbisglycinaat, engelwortel (Angelica archangelica). Antiklontermiddelen : plantaardig magnesiumstearaat en siliciumdioxide. Capsule: hydroxypropylmethylcellulose, kleurstof: E141.
  Witte capsules DR-Caps™: C.I.B.L 25 (Lactobacillus casei-stammen, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum en Bifidobacterium lactis), LactoB 95:5TM (Lactobacillus rhamnosus en Lactobacillus acidophilus (bevat soja)), maltodextrine, antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat. Capsule: hydroxypropylmethylcellulose, verdikkingsmiddel: gellagom, kleurstof: titaniumdioxide.

  Voor 2 capsules per dag, ochtend (groene capsules) :
  - Complexe D-Spasm-460™ 486 mg: Extracten van Mentha piperita 225 mg, Matricaria chamomilla 135 mg en Foeniculum vulgare 96 mg ; engelwortel 30 mg. 
  - Complexe HBI-500™ 355 mg: L-glutamine, Kurkumine, geëxtraheerd uit Curcuma longa 48 mg, Zink (in de vorm van bisglycanaat).
  Voor 2 capsules per dag, avond (witte capsules) : 
  - C.I.B.L 25™ 360 mg: 30 miljard PDUs/g in de verwerkende industrie.
  - Lacto B95:5™ 300 mg: 30 miljard PDUs/g in de verwerkende industrie.
  Vind hier de dichtsbijzijnde winkel
  Fitnessboutique