Harder Whey harder
  Harder Whey harder
  Harder Whey harder
  44,9 € € 56,13 / kg
  Lemon Cheesecake
  • Op voorraad
   Verzending binnen 24 u
  • Levering : gratis

  Weiproteïne Whey harder FITNESSBOUTIQUE HARDER :

  ★★ LIMITED EDITION BODYTIME ★★ Niet-gedenatureerde Native whey proteïne van Franse melk (eiwitgehalte tussen 80 en 87%, afhankelijk van de smaak)
  - Aminozuren : BCAA 19 tot 21gr
  - 80% WPI (isolaat) en 14% WPC (concentraat)
  - Glutamine 15 tot 16 gr

  Omschrijving

  Beschrijving FITNESSBOUTIQUE HARDER WHEY HARDER FitnessBoutique heeft dit specifieke product gemaakt met Alex & PJ van BODYTIME! Een unieke smaak en gaat perfect samen met jouw trainingen! Hou je intensiteit en motivatie hoog met de gelimiteerde editie van WHEY HARDER smaak Lemon Cheesecake ! Het kenmerkende product van Alex & Pj van BODYTIME !

  WHEY HARDER, van FITNESSBOUTIQUE bestaat uit NATIVE WHEY PROTEINE. Native whey proteïne is whey proteïne ;die rechtstreeks uit; verse melk wordt gehaald. In tegenstelling tot de meeste whey eiwitten die een bijproduct zijn van de kaasproductie, wordt native whey van Fitnessboutique gemaakt uit verse melk van grasgevoede koeien. Die lokaal geproduceerde melk wordt via koude; membraanfiltratie (micro en ultrafiltratie) en koude droging verwerkt tot een niet gedenatureerde whey eiwit waarvan alle aminozuren volledig intact gebleven zijn.

  Een native whey eiwit zoals Harder van Fitnessboutique is kwalitatief een beter
  whey eiwit :
  - Het wordt niet vervaardigd uit een restproduct van de kaasproductie zoals de meeste commerciële whey eiwitten, maar uit verse melk van lokaal gekweekte koeien die buiten grazen.
  - Het wordt volledig koud bewerkt, zodat de originele eiwitstructuren en aminozuren bewaard blijven. Vele andere commerciële eiwitten komen van de kaasproductie en worden geproduceerd met andere dan koude filtratiemethodes ( ion exchange- zuurbehandelingen..)
  - Ondanks het feit dat de totale proteïne inhoud; in native whey; en andere whey ongeveer dezelfde is, is een native whey kwalitatief superieur omdat de aminozurenstructuur bij native whey volledig bewaard gebleven is en niet gedenatureerd
  - Bovendien bevat een native whey eiwit tot 25% meer leucine en is veel rijker aan cystéïne. Leucine is het belangrijkste aminozuur voor spieropbouw en herstel en hoe meer leucine een eiwit bevat , hoe meer het bijdraagt tot spieropbouw en spierherstel. Cysteïne is een voorloper van glutathion een belangrijk anti-oxidant.
  De geavanceerde fabricagemethode van native whey zorgt dus voor een kwalitatief beter product, maar de kost van deze methode is ook beduidend hoger ( 30% ), vandaar dat dit eiwit wat duurder in de aankoop is. HARDER is uiterst; rijk is aan ESSENTIELE AMINOZUREN heeft een HOOG EIWITGEHALTE

  Het is een Franse whey met een eiwitgehalte tussen de 87 % en 82% afhankelijk van de gekozen; smaak;
  -; Het is een whey die uiterst rijk is aan; BCAA (tussen 19 en 21 gr) en Leucine ( rond de 11% )
  - Bestaat hoofdzakelijk uit Whey Isolaat (80% WPI ) waaraan 14% Whey concentraat is toegevoegd om een optimale smaak en textuur te garanderen.
  -; Harder heeft een hoog glutamine gehalte (15 a16%).;;

  Bovendien hebben wij , overeenkomstig ons kwaliteitshandvest, voor iedere productie oplage een conformiteitscerificaat . Door te tikken op de QR-code krijg je rechtstreeks toegang tot de biologische en macro-biologische analyses van het product.


  De;WHEY HARDER;is verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder, Vanille, Choco / Hazelnoot of Caramel / Koffie of Framboos / Kiwi, speculoos, cranberry en chocolade caramel. Ontdek nu de nieuwste editie Lemon Cheesecake.

  In overeenstemming met de World Anti-Doping Code : Analyses die uitgevoerd zijn in een onafhankelijk laboratorium en in overeenstemming met de geldende regelgeving, laten zien dat de producten vrij zijn van verboden ingrediënten.
  Gebruikersadvies
  Conservering
  Op een koele, droge plaats bewaren buiten het zonlicht.

  Waarschuwing
  De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden.
  Te gebruiken als onderdeel van een gezonde levensstijl en niet als vervanging van een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet.
  Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
  Alleen voor volwassenen. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

  Samenstelling

  Préparation en poudre pour boisson riche en protéines, avec édulcorants. Saveur Cheesecake Citron.

  Voedingswaarden voor 100g (% RI*)
  ENERGIE  1632,852 kJ /  390 kcal
  EIWITTEN  85,8 g
  KOOLHYDRATEN  7 g
  waarvan suikers  5 g
  VETTEN  1,9 g
  Waarvan verzadigde vetzuren  0,4 g
  ZOUT  0,8 mg
  VEZELS  0,5 g
  KALIUM  462 mg (23% VNR)
  CALCIUM  293 mg (37% VNR)
  FOSFOR  198 mg (28% VNR)
  * RI = Referentie-inname

  Voedingsbestanddelen voor 100g
  L-LEUCINE 10,31 g
  L-LYSINE 8,34 g
  L-ISOLEUCINE 4,72 g
  L-VALINE 4,56 g
  L-THREONINE 4,33 g
  L-PHENYLALINE 3,14 g
  L-ARGININE 2,2 g
  L-METHIONINE 1,96 g
  L-TRYPTOFAAN 1,96 g
  L-HISTIDINE 1,73 g
  L-GLUTAMINEZUUR 15,03 g
  L-ASPARTAAT ZUUR 9,68 g
  L-ALANINE 4,09 g
  L-PROLINE 4,01 g
  L-SERINE 3,77 g
  L-TYROSINE 3,14 g
  L-CYSTEINE 2,44 g
  L-GLYCINE 1,57 g

  Ingrediënten :
  Eiwit-isolaat van kleine melk 80% (emulgator: sojalecithine), eiwitconcentraat van melk 16% (emulgator: sojalecithine), aroma, verdikkingsmiddelen: guargom en xanthaangom, zout, zoetstoffen: acesulfaam-K en sucralose, kleurstof: curcuma extract, zuurteregelaar: citroenzuur.
  Eiwitten afkomstig van natuurlijke bronnen, de gegevens zijn onderhevig aan variatie. (Het eiwitgehalte werd bepaald door de berekenmethode van Kjeldahl 6,25 conform met de regelgeving INCO (1169/2011).
  Vind hier de dichtsbijzijnde winkel