Scitec nutrition
  100% Casein Complex
  Scitec nutrition 100% Casein Complex
  59,9 € € 25,49 / kg
  Belgische Chocolade Pot van 2350 g
  • Op voorraad
   Verzending binnen 24 u
  • Levering : gratis

  Proteïnen 100% Casein Complex SCITEC NUTRITION :

  Caseïnecomplex op basis van micellaire caseïne

  Omschrijving

  Beschrijving SCITEC NUTRITION 100% CASEIN COMPLEX 100 % CASEIN COMPLEX van Scitec Nutrition is een mix van melkproteïnes, waarin micellaire caseïne het grootste bestanddeel is.

  De caseïne zit barstensvol met vertakte keten aminozuren et is heel rijk aan L-glutamine (meer dan de whey), het meest overvloedig in het bloed aanwezige aminozuur.

  De proteïnes in 100% CASEIN COMPLEX dragen bij aan de ontwikkeling en het onderhoud van de spiermassa en aan de goede staat van het skelet.*

  De proteïnes uit melk, worden gezien als ee complete proteïnes, aangezien ze alle onmisbare aminozuren leveren aan het organisme, waaronder de 9 aminozuren die het lichaam niet zelf aan kan maken en die via voeding moeten worden verkregen (histidine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, fenylalanine, threonine, tryptofaan, valine).

  100%CASEIN COMPLEX bevat ook L-glutamine, taurine en twee verteringsenzymen, papaïne en bromelaïne.

  De calcium in 100% CASEIN COMPLEX draagt bij aan een goede werking van de spieren en het energetische metabolisme, maar ook aan de neurotransmissie. Het is ook onmisbaar voor het behoud van botten en tanden.*

  * : Deze claims zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese autoriteit voor voedselveiligheid en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).
  Gebruikersadvies
  Dosering
  Meng 30 g (3/4 scoop) met 350 ml water één keer per dag. Goed schudden. 100% Casein Complex is ideaal wanneer de maaltijden te ver uit elkaar liggen, of voor het slapengaan.
  Als je formules gebruikt- voor en tussen trainingen (proteïnes of aminozuren), kan het beter zijn om 100% Casein Complex te gebruiken als belangrijkste proteïne na de training.
  920 g = 30 doses
  2350 g = 78 doses


  Conservering
  Koel, droog en donker bewaren en niet invriezen

  Waarschuwing
  De dagelijks aangegeven dosis niet overschrijden.
  Te gebruiken als onderdeel van een gezonde levensstijl en niet als vervanging van een gevarieerd en gebalanceerd voedingspatroon.
  Buiten het bereik van kinderen houden.
  Alleen voor volwassenen. Gebruik afgeraden tijdens zwangerschap en borstvoeding.

  Samenstelling

  Voedingssupplement voor sporters. Proteïnepoeder met L-glutamine, taurine, spijsverteringsenzymen, suiker en zoetstoffen.

  Voedingswaarden per 100 g (% RI*)
  ENERGIE  1465,38 kJ /  350 kcal
  EIWITTEN  73 g
  KOOLHYDRATEN  9,3 g
  waarvan suikers  9,3 g
  VETTEN  2,3 g
  Waarvan verzadigde vetzuren  1,3 g
  ZOUT  1,1 mg
  VEZELS  0 g
  * RI = Referentie-inname

  Voedingsbestanddelen per 100 g
  L-GLUTAMINE 0,2 g
  Taurine 200 mg

  Ingrediënten :
  Complex van proteïnes uit melk (concentraat van micellaire caseïne en calcium caseïnaat), magere cacaopoeder (10 à 12%), dextrose, aroma (chocola), natriumchloride, L-glutamine, taurine, zoetstoffen (acesulfaam-K, sucralose), bromelaïne 12 mg uit ananas cosomus (1200 GDU/g), papaïne 12 mg uit Carica ananas (1,5 FIP u/mg), voor 100 gr product.
  Allergeneninformatie : Product gemaakt in een omgeving waar eiwit van melk, soja en eieren, gluten, noten en schaaldieren worden verwerkt.
  Vind hier de dichtsbijzijnde winkel